Kevin Brady Plan B

Kevin Brady

El músic irlandes Kevin Brady és bateria, compositor i educador de jazz. Ha tocat amb músics locals i internacionals com Lage Lund, Bill Carrothers, Seamus Blake, Larry Coryell o Van Morrison.

Hem realitzat el disseny de les seves darreres produccions discogràfiques, col·laborant en el projecte des del moment inicial, on es creen les composicions, fins la producció final on el disseny forma part de la narrativa de les composicions i del concepte musical de cada producció.

Image
Kevin Brady Plan B

Plan B

Plan B és una reflexió sobre els canvis que han suposat els darrers temps on la humanitat s'ha vist obligada a recórrer al seu 'Plan B' per poder seguir endavant.

El briefing proposava la possibilitat d'utilitzar la llum com a recurs gràfic; es van realitzar una sèrie de fotografies utilitzant la tècnica del lightpainting creant lletres amb llum a l'aire en una localització màgica com els penyons d'Aranyò a la Segarra (Lleida).

La producció de les imatges és una col·laboració amb el fotògraf Oscar Clariana.

Kevoin Brady Plan B
Kevin Brady Ensam

Ensam

Ensam és una paraula sueca que significa 'soledat'. La portada és una fotografia d'un handball alley, la pista d'un antic joc que es practica a Irlanda, produïda pel fotògraf Daragh Mc'Donagh.

Kevin Brady Ensam
Kevin Brady Zeitgeist 02

Zeitgeist

Zeitgeist és una expressió en alemany que s'utilitza per descriure la situació cultural, intel·lectual, ètica, espiritual o política així com la direcció moral i sociocultural d'una era.

Aquest projecte va donar peu a experimentar amb el moviment i la fotografia; utilitzant temps llargs d'exposició alhora que es realitzen desplaçaments de càmera per, finalment, utilitzar un revelat en negatiu.

Image
Kevin Brady Zeitgeist
Image

Common Ground

El territori comú entre dos músics i el territori comú entre dos instruments, el piano i la bateria tenen en comú els bordons, al piano són les cordes que, colpejades pels martells produeixen els sons mes greus; a la caixa de la bateria aquestes cordes metàl·liques acoblades a la membrana inferior produeixen el so característic del redoble.

Juguem amb aquests elements per produir una sèrie d'imatges, capturant el moviment.

Kevin Brady Common Ground
Kevin Brady Common Ground